Kάναμε ζάπινγκ στις ελληνικές σειρές του 2020/2021 και κάναμε μια λίστα με τις 10 καλύτερες και πιο αγαπημένες σειρές που πέρασαν απο την ελληνική τηλεόραση φέτος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ



Πρόκειται για μια κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με πολύ γέλιο που κάνει τον κόσμο να περνάει καλά. Η συγκεκριμένη σειρά εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9.00μ.μ. Οι ηθοποιοί προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού με διάφορα τεχνάσματα, εκφράσεις και αυθόρμητα αστεία με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης.



ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ





 

Ελληνική , κωμική σειρά της ΕΡΤ1 η οποία είναι βασισμένη σε Κροατική τηλεοπτική σειρά. Έχει πολύ μεγάλο κοινό τηλεθέασης και πολλούς θαυμαστές να την παρακολουθούν πιστά χάρη στους υπέροχους ηθοποιούς της. Προβάλλεται κάθε Δευτέρα εως Πέμπτη στις 8.00 μ.μ.



Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ 



Η σειρά αυτή διαδραματίζεται στην πραγματικοτητα της καθημερινης μας ζωής με αστείο τρόπο και χαριτολογώντας κάποιες καταστάσεις.  Παρουσιάζεται από την ΕΡΤ1 κάθε Πέμπτη στις 11.00 μ.μ.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ 





Δραματική σειρά του ALPHA με πολλές διαμμάχες,ίντριγκες και ανατρόπες.Μην το χάσετε κάθε Δευτέρα εως Πέμπτη στις 11.00 μ.μ.




ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ





Κωμική καθημερινή σειρά στις 8.00 στον ΑLPHA. Βασισμένη από την  Κολομβιανή σειρά «Nuevo Rico Nuevo Pobre». Στην συγκεκριμένη σειρά υπάρχουν πολλές διαμάχες και μεγάλοι έρωτες.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ



Mια ελληνική και κυπριακή σειρά. Είναι βασισμένη στην Ισπανική σειρά (Escenas de Martimonio) και προβάλλεται στον ALPHA κάθε Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη στις 9.00.μ.μ. Μιλά για τέσσερα ζευγάρια της καθημερινότητάς μας και παρακολουθούμε την εξέλιξη των ζωών τους μέσα απο αυτήν.


ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ



 

Μια κωμική ελληνική, αισθηματική σειρά όπου και προβάλλεται στις οθόνες μας κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις  9.00μ.μ.

ΕΞΑΨΗ



Σειρά του MEGA.Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Από απρόβλεπτες καταστάσεις μέχρι ερωτικά πάθη. Μην τη χάσετε κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 10.00μ.μ.


ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ


Σειρά βασισμένη σε έναν έρωτα με μεγάλη διαφορά ηλικίας με πολλά εμπόδια, έρωτες και διαμάχες. Κάθε Πέμπτη στις 9.00μ.μ. στο  STAR.


ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ


Μία νέα δραματική σειρά του MEGA γεμάτη απώλειες, φόβο και πολλά ανεξιχνίαστα και άλυτα μυστήρια. Μην τη χάσετε κάθε Κυριακή στις 9.00μ.μ.