Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα κατά την οποία τα αθώα ψέματα που λέμε με σκοπό να ξεγελάσουμε το «θύμα» μας και οι φάρσες δικαιολογούνται. Πολλοί είναι όμως εκείνοι που κάθε χρόνο «την πατάνε» και πιστεύουν απίστευτες ιστορίες! 







Παρακάτω θα δείτε 5 απίθανες πρωταπριλιάτικες φάρσες που μπορείτε εύκολα να κάνετε.

  • Θέλετε να τρομάξετε κάποιον; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία κόρνα και μία "δυνατή" κολλητική ταινία. Κολλάτε την κόρνα κάτω από την καρέκλα του "θύματος", περιμένετε να καθίσει και βλέπετε αντιδράσεις. 







  • Ένας ακόμη τρόπος να "τρομάξετε" κάποιον. Φτιάχνετε μία στρώση από κόλλα σε σχήμα παρόμοιο με το παρακάτω, περιμένετε να στεγνώσει και την τοποθετείτε στον υπολογιστή του "θύματος".





  • Για την παρακάτω φάρσα θα χρειαστείτε μόνο λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τοποθετείτε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής στον νιπτήρα και voila! Φανταστείτε να βάλετε και κόκκινο...







  • Η φάρσα αυτή θα κάνει την οικογένειά σας να πανικοβληθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε ένα αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος του ποντικιού του υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι. Οι γονείς σας ή τα αδέρφια σας θα ψάχνουν να βρουν γιατί δεν λειτουργεί!







  • Τελευταία και καλύτερη. Όλοι έχουμε στην οικογένειά μας κάποιον λιχούδη! Φουσκώνετε λοιπόν ένα μπαλόνι, το βάζετε σε ένα αρκετά μεγάλο πιάτο και το στολίζετε με σαντιγί και άλλα υλικά δικής σας προτίμησης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Απομακρυνθείτε όταν επιχειρήσουν να την κόψουν!